Прекрасно нещо е животът
и пълен с изненади е!
Понякога приятни,
понякога пък не!
Но законът неотменен
има си канон суров и строг!
"Когато имаш нужда
да споделяш
приятелите верни
винаги ще са до теб!
Но точно този
дето най ти трябва
в бездната нанякъде
пропаднал е незнайно где!"
19. 02. 2017 г.
© Todor Nikolov Всички права запазени