Закъснели чувства
Със теб ще бъда в друго време, знам!
Искам те, но много закъснях!
Ще те чакам и ще бъда сам.
А да ти кажа просто не посмях!
Зная, че сгреших, ала сега
грешката не мога да поправя!
Май, че ми е писано така-
да греша, и да не го забравя!
Нощем в мислите ми беше ти.
Любехме се двама в тъмнината.
Сутрин още с първите лъчи -
ти изчезваше във светлината!
Исках да ти кажа. Може би,
душата трябваше да си разкрия!
За това сърцето ще боли!
Тази болка няма да я крия!
Вече знаеш - ти си моят свят!
В друг живот със теб ще бъдем двама!
Ще си млада! Аз ще бъда млад!
И ще търсим любовта голяма!
Но сега за тебе закъснях!
Цял живот те търсих, и накрая
как се случи просто не разбрах!
Но за другия живот ще зная!
13.04.2021 г.
© Георги Иванов Всички права запазени