Усилия.
Страст.
Мотивация.
Тайни сълзи.
Амбиция.
Многобройни изкушения.
Битка, водена само и единствено от теб.
Усилия, зависещи от личността, която си.
Страст, вложена в изкуството.
Мотивация, чиято нагласа е трудна толкова, колкото и действията, покорени от нея.
Амбиция, чиято съдба бива опустошителна.
Безкраен труд, подплатен с власт и контрол над себе си.
Тайни сълзи, съдържащи толкова любов.
Многобройни изкушения в копнеж към изяществото на една мечта.
Неспособността да бъдеш това, което всички очакват.
Празнина в душата, чиято дълбочина е бездна от емоции.
Разочарование.
Неудовлетвореност.
Бездушие.
Откраднат шанс.
Наивност.
Съдба.
Откровеност.
Човек, раним от факта, че е лесно...
...Заменим.
© Merten29 Всички права запазени