14.07.2012 г., 11:22 ч.

Заминаване 

  Поезия
458 0 0

Трудно е да кажеш "край"

и трудно -

"сбогом",

и трудно

да тръгнеш,

без да се обърнеш...

но тръгнах отдавна

и сега не искам 

да се докосвам 

до това,

от което тръгнах,

не ме моли с очи, 

не ме моли

с признания...

Заминах от 

ада на любовта ти

и няма връщане

КЪМ ТОВА,

ОТ КОЕТО 

СИ ИЗБЯГАЛ

С БЕЗПОЩАДНОСТ.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??