10.07.2011 г., 12:54 ч.

Замъркало ми котенце 

  Поезия
467 0 2

Замъркало ми котенце,

в скута ми замъркало,

нахранено, доволничко

с любов ме е обгърнало.

 

Замъркало ми котенце

в беличко и сивичко,

замъркало ми котенце,

сладичко и миличко.

 

Па взело се прозяло,

от игри се изморило,

в скута ми заспало,

мен ми става мило.

 

Жално ми е да го будя,

нека спи си в мене,

нека спи си в скута,

драго ми е да го гледам.

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??