Запознай ме със нея - искам да знам
плаче ли нощем, от какво я е срам?
Вижда ли мъката в твоите сини очи
и защо, защо постоянно мълчи?
Вярва ли още, че с тебе ще бъде до гроб
и дали знае изобщо, че ти си в моя живот?
Запознай ме със нея,
обещавам, че няма да я виня,
просто още не знам как да те разделя.
С мене да бъдеш за час или два,
или неин да останеш, ще е твойта съдба.
Запознай ме със нея - няма защо да мълчим.
Ще се прегърнем за сбогом и ще се разделим.