Заради теб.
Ще прекося пустини.
Ще ходя по вода.
Ще летя в небесата.
Ще направя невъзможното.
Заради теб.
Ще минавам през огън.
През бури и ветрове.
Ще търся нещо в нищетата.
Ще виждам и невидимото.
Аз ще направя всичко.
От теб се иска само да си подадеш ръката.
© Стилияна Всички права запазени