Зарязах днеска всичко, ей така.
Учудих се дори, че го направих,
зарязах неморалните неща,
а после за моралните забравих.
Зарязах отговорност и стремеж.
Подведох се по дати в календара.
Не съм във астрологията вещ,
но тази дата ми игра шамари.
Един ми казва: "Вземай алкохол!
Днес прошка имат даже и свинете."
Отбих се във затварящия МОЛ
и взех каквото мога във ръцете.
Зарязан съм от този чалга свят.
От течностите нищо се не пие.
Напред успях, но не успях назад.
Сега със шампоани ще се мия...
Зарязах свойте ядове навън,
зарязах празник и зарязах делник.
Стоя със всички чанти като пън.
Зарязах се и ето ме безделник.
Зарязаните всички сме едни -
неустойчиви във реално време.
Порежеш ли се - повече боли,
зарежеш ли се - нямаш си проблеми.
© Валентин Йорданов Всички права запазени
неустойчиви във реално време.
Порежеш ли се - повече боли,
зарежеш ли се - нямаш си проблеми.
кеф!!! поздрав!