24.12.2007 г., 21:27 ч.

Защо? 

  Поезия
759 0 3
Защо?

Сълзи горещи очите пълнят
и се стичат по лицето,
те кожата прогарят
и стигат до сърцето.

Една сълза потъва в мрака,
едно сърце за теб тупти,
една душа проклина самотата,
един човек заради тебе го боли.

© Диана Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??