Защо не ме поглеждаш в очите?
Защо не смееш и дума да ми кажеш?
Има нещо - усещам!
Има друга...
Защо криеш от мен?...
Защо ме караш да чувствам вина?...
Какво даде ти тя?
Какво не дадох аз?
Ако искаш си върви - не ме жали!
Върви при нея, хайде, не се обръщай...
Не се обръщай, за да не видиш
как след теб се влачи с последни сили любовта ми!
© Диди Георгиева Всички права запазени
Но така поднесено, не е за този раздел!