Защо обзема ме паника
при мисълта, че може и да не те видя?
Защо изпитания съдбата ни изпраща
и разделя ни насила?
Защо не може да сме заедно,
нито за миг щастливи?
Защо трябва да сме разделени, а
можем да споделим мигове красиви?
Защо съдбата вместо нас решава,
как и с кого да живеем?
Защо изпитания ни изпраща
и кара ни често насила да се смеем?
© Пролетното момиче Всички права запазени