Защо когато в теб погледна, виждам всичко онова,
което и на глас не мога аз да изрека?
Защо когато те прегърна, ми е толкова добре
и дори не мога аз да си представя,
че се топля в други нечии ръце?
Защо когато ме целуваш, не мога да те пусна за момент,
не искам и да си помисля,
че друг ще сложи устни върху моето лице?
© Василена Василева Всички права запазени