Защо!?
Защо да живея във рамка?
Защо да не спя през деня;
да пия кафето със сламка;
да плача, когато реша;
да нося различни обувки;
да пея навън и на глас;
да нося лице без преструвки;
да ям таратор с ананас?
Защо да не уча в гората
от птиците - как се лети?
Защо да шептя в тъмнината,
където така се крещи!?
© Владислава Генова Всички права запазени