3.05.2007 г., 14:04 ч.

Защо? 

  Поезия
578 0 1
ЗАЩО?
Защо, когато ме погледнеш,
сърцето ми забива лудо?
Защо, за да те видя,
трябва да направя чудо?
Защо в прегръдките ти нежни
дните бяха толкова небрежни?
Защо, когато те обичам вече,
от мен си толкова далече?
Защо съдбата е жестока,
а раната в душата ми така дълбока?
Защо не мога да съм с теб?
Защо животът е проклет?
Защо в сърцето ми се вмъкна,
а после, без да кажеш нищо, се измъкна?
Защо от теб съм запленена?
Защо се чувствам наранена?
Защо ли времето е спряло,
а вън небето потъмняло?
Защо сърцето не тупти,
а раната в душата ми кърви?
Защо си тъй далече ти?
Защо умират моите мечти?
Навярно в някой слънчев ден
отново ти ще си до мен
или пък ще си само спомен
от ден, не толкова обикновен...

© Невена Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Толкова много въпроси ,с отговор един - любов!
    Продължавай да обичаш,въпреки всичко мило момиче!
    И пиши!
    Поздравявам те!
Предложения
: ??:??