Защо го направи?
Защо, защо го направи?
Какво ми причини?!...
Знаеш ли, че само за теб аз мислех,
само твоето име шептях...
Защо, защо го направи?
Знаеш ли колко плаках за теб,
знаеш ли колко страдах по теб,
знаеш ли колко чаках теб?...
Защо, защо го направи?
© Теди сладураната Всички права запазени