21.11.2008 г., 0:51 ч.

Защо ли... 

  Поезия » Любовна
574 0 1
Защо изпитвам чувства все непознати,
защо душата ми не е скована в лед,
защо и тръпката всеки път е различна,
може би, защото съм човек... 

И защо сега отвътре съм празна,
защо не тупти горещото ми сърце, 
а сълзи парещи прииждат на талази,
изгаря всяка капка моето лице...

© С обич от мен за вас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??