Виждам те, но ти се правиш, че не ме познаваш.
Вървиш покрай мен и ме подминаваш.
Какво ти сторих, че се опитваш да ме забравиш?
Кажи, защо ме обвиняваш?
Защо да поемам твоята вина?
Обичах те, но ти се подигра с това.
Прие любовта ми като детска игра.
Повтаряше, че ме обичаш, но това е лъжа,
повтаряна и пред другите, участвали в твоята игра.
Сега ти казвам сбогом и успех в любовта.
С теб втори път не ще се излъжа,
дори и да остана сама.
Няма да участвам за втори път в твоята игра.
Сбогом и дано да намериш любовта,
но когато я намериш, не изричай лъжа!!!
© Десислава Всички права запазени