В живота ми дойде като стихия,
душата ми обсеби и плени,
но моето сърце
преди да ти открия,
замина ти далеч от мойте дни.
Една сълза - любов неизживяна,
въздишка по несбъдната мечта -
това е всичко днес,
което ми остана.
Щом теб те няма, празен е света!
Ела, сложи глава на мойто рамо
и чуй какво сърцето ти шепти.
Един-единствен зов
от теб да чуя само,
ще мина и през адските врати!
Една сълза - любов неизживяна,
въздишка по несбъдната мечта...
Щом теб те няма тук,
сърцето ми го няма!
Без теб, кажи, защо ми е света!?
2003 Г.
© Теменужка Маринова Всички права запазени