Любов виждам в неговите очи
и той ми подарява най-милите чувства,
той сбъдва всички мои мечти
и ме изгаря нежно със устни.
Любов има в неговите думи
и желание да съм щастлива,
отгатва всяка мисъл в ума ми
и в очите му съм аз най-красива.
Любов дарява ми той всеки ден,
на момчето-мечта прилича,
готов е да направи всичко за мен...
ТоГаВа Аз ЗаЩо Не Го ОбИчАм?
© Петето Всички права запазени