Защо не си при нея?
Защо остави я сама?
Защо забрави любовта,
която тя ти е подарила?
Защо не си при нея?
Защо тя е сама?
Защо, когато има нужда от любовта?
Защо затваряш очи?
Защо сърцето ти мълчи?
Защо мълчиш и ти?
Иди при нея и говори!
Кажи ù, че тя е любовта,
която те е стрелнала,
която търсеше ти,
но тя те нарани,
като с друг те замени!
© Калина Всички права запазени