Защо е нужно да обичаш,
когато от всичко се отричаш.
Робиня на собствената си душа,
ето това е любовта.
Даряваш топлина и ласки,
получаваш лъжливи маски.
Чакаш търпеливо да се промени,
сълзи проливаш и пак боли.
И какво да правиш, не знаеш,
какво ще поднесе живота, гадаеш,
надежда, че всичко ще се подреди,
изпълва безбройните горчиви сълзи!
© Милена Всички права запазени