Защо от мен бягаш и се криеш?
С какво заслужих всичко това?
Какво целиш да постигнеш
и до кога това ще така?
Животът ти понякога е "тежка дрямка",
а аз съм вещица, от която ти страниш.
Какво съм за теб тъмна сянка
или спомен, от който се боиш?
А май не знаеш ти
защо като малко дете се държиш!
Но знай, че болка в мен породи.
Дано да знаеш как да продължиш!
Дано обаче някой ден
да не се върне всичко обратно към теб!
Тогава ще разбереш и мен,
и болката, срама и сълзите, причинени от теб!
© Мария Всички права запазени