2.02.2007 г., 0:22 ч.

Защо те обичам 

  Поезия
860 0 0
Обичам те, не защото ти ме обичаш,
а защото ми позволи аз да те обичам.
Обичам те, не защото ме правиш
щастлива, а защото ти си щастлив,
когато аз те обичам.
Обичам те, не защото ме наказваш
заради грешките ми, а защото
ме обичаш заради недостатъците ми.
Обичам те, не защото ми даваш съвети,
а защото ме подкрепяш.
Обичам те, не защото ме предпазваш от грешки,
а защото ми помагаш да превъзмогна разочарованието от тях.
Обичам те, не защото ме затрупваш с въпроси, а защото
даваш отговор на моите.
Обичам те, не защото се опитваш да ме променяш...
Напротив, аз те обичам безкрайно много, точно
защото ме приемаш каквато съм!

© ТтТтТтТтТ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??