отговор на
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=232887
Защото тъмно е понякога в мечтата,
а неродената сълза боли
и се стопява недокоснато очакването
в нозете на един очакван миг...
Защото недохранената радост
след полунощ превръща се в тъга
и незаключените, непогалени желания
отключват непозната самота.
Защото начертана е съдбата,
но се променят нейните черти,
когато силно искаме, когато
засвирят недолюбени щурци...
© Веселка Стойнева Всички права запазени
но се променят нейните черти..."
И аз така мисляМного ти се удава да предадеш чувствата си почти усещам болката на тази неродена сълза...Поздрави