12.06.2008 г., 0:18 ч.

защото или каквото е там... 

  Поезия
867 0 5

Защото вече всеки ден се чувствам зле
и няма кой дъжда в очите ми да спре.
Защото да опитваш всеки ден е трудно
и все по-трудно става и нищо никога не се оправя...


Защото искам да се смея,
а нямам сили да живея!
Защото искам животэт ми да бъде цветен,
а той е сив и монотонен като остаряла песен!
Защото искам да успея,
живота си да подредя - аз затова копнея!
Защото хората са зли и гледат само да те смачкат,
и добротата ти поглъщат, и в тебе злобата насаждат.


Защото аз не се предавам
и молекула доброта в сърцето си оставям!
Защото знам, че мога да успея
в гора от злобни погледи да оцелея...
Защото пътя си сама чертая
и докрая ще опитвам и ще си старая.
Защото искам да се боря
и всичко ще направя да го сторя...

 

 

© Моника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??