Защото нищо не значи повече от теб...
Защото знам, че мога да разчитам
на любов, която ще разтопи и планини от лед,
защото точно ти си, който знам, че мога да обичам.
Нима е всичко по-различно отпреди?
Нима наистина си тръгна самотата?
Това е чувство, което може да дари
всичко, което липсва на душата.
Да бягам... дали сега това е важно?
Въпроси има хиляди, милиони...
Защо за всички новото е страшно,
когато то за мене значи обич?
Държа ръката ти сега
и знам, че искам с теб да съм до края...
Само тази, една единствена ръка
ми дава всичко, от което се нуждая...
© Зорница Събева Всички права запазени
ми дава всичко, от което се нуждая..." Супер! Много е готино!