Хора без души – изгарящи душата ти...
Хора без души – откраднали сърцето ти –
разкъсвайки го на части
и захвърлили го безмилостно...
Те много жадуват за любов,
а любов не дават...
Те искат да бъдат обичани
и с примка жестока хващат душата ти,
докато не ти я отнемат...
Как да ги познаеш – не можеш
или може би не искаш...
Те са нещастни и търсещи,
нуждаещи се от любов...
И ти им даваш любов,
независимо от това,
че ще изгори душата ти...
Но си оставаш човек с душа,
защото си дал любов
без да искаш нищо в замяна...
02-04-2018 Maryroj