17.07.2012 г., 12:48 ч.

Защото те обичам! 

  Поезия » Любовна
894 1 1

През огъня на ада ще премина. 

Война с дявола ще водя.           

Земята с екскалибур ще разсека. 

Света в краката ти ще срина.          

Любовта като подарък ще обвия.      

Защото те обичам!

 

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Идеята е страхотна, римата я няма никаква!
Предложения
: ??:??