Обичам те, защото те обичам –
нима е трудно да го разбереш.
Недей ровичка за изгоди тайни,
недей налага строги правила.
Обичам те, защото тъй желая,
аз мога да обичам на инат.
И казват, че не си бил идеален,
идеалното отхвърлям със замах.
Остави ме да летя, да дишам,
ела със мен във други светове.
Остави се, нека да те водя
в лабиринтите на моето сърце.
Недей измисля някакви забрани,
недей да търсиш глупави изгоди…
Обичам те, защото те обичам –
нима е трудно да го разбереш.
19.08.2011
© Александра Георгиева Всички права запазени