Как всичко е толкова красиво пъстро -
цветни души, изпълнени с плам и огън,
а аз живея в свят без любов, като мъченик поробен.
Заслужих си го!
Кога загубих всичко, което Бог ми даде?
Егоизъм, даденост и безразличие
в душата ми вилняха...
... като се събудих, се намерих на земята.
Заслужих си го!
Защо не можах да осъзная,
че, когато имаш, трябва да се радваш,
защото дните, в които страдаш,
можеш само да се молиш!
Заслужих си го!
© Димитър Иванов Всички права запазени
-----------------------------------
След дъжд, отново слънце блести,
пожелавам занапред щастливи дни,
всеки край крие ново начало, знай,
само споделен животът става рай.
ПОЗДРАВИ!!!!!!