1.06.2007 г., 8:23 ч.

Заслушай се 

  Поезия
606 0 2


        Така  прекрасно е   сега...

        И  ако  посегна, мисля си,
        във  въздуха
        той ще  звъни  безкрай,
        раздавайки  подобно  паяжинка 

        възторга тих     в   далечността...


        Чуваш  ли?!!!!!!!

        Добрият   сън   пристига.

        И  толкоз   кротко  вечността  мълчи...


        Така   е  приказно  

        единствено   във  чистотата  детска, недостигната...
       

        Заслушай  се 

        И  затвори  очите  си...


 

1992 г.

© Кирил Бачев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??