Затваря се кръгът
и всичко се повтаря.
В центъра мигът
като светлинка догаря.
В центъра мигът
сякаш ти говори
за горещината и студът
и за техните простори.
За това, че колко малък е светът,
когато в някого се влюбиш,
щом в очите му звездички заблестят,
то непременно сред тях ще се изгубиш.
© Росица Димова Всички права запазени