18.08.2009 г., 22:19 ч.

Затворя ли очи... 

  Поезия » Любовна
702 1 3

Затворя ли очи - аз ставам птица,

разперила криле летя към теб,

луната бледа - моята сестрица

показва моя път нелек.

И, стигнала до родната ти къща,

неканен гост ще бъда там

и тихичко в нощта гореща

ще те събудя с целия си плам...

Ще те прегърна със треперещи ръце...

Ще те целуна с цялата си страст...

Ще оставя там, при теб, едно сърце

и бавно ще се върна пак у нас...

Затворя ли очи - аз ставам птица...

© Паула Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??