18.10.2008 г., 10:42 ч.

Завещание 

  Поезия
834 0 2
Завещание

от (Мами)

Завещавам Ви мечтите си,
те нямат измерение.
Завещавам спомените си,
в тях има много да се ровите,
но пазете ги.
Завещавам Ви и греховете си,
те нямат опрощение.
Обричам Ви да се обичате,
но на мене Вие не приличате!!!

© Цветелина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??