Завих се с мислите ти тази нощ.
А те по мен пълзяха с много нежност.
Сетивата ми крещят. Ухание на мъж.
Даряват устните ти мека щедрост.
В лицето си усещам топлия ти дъх
и тихичко прошепваш ми - „Обичам те“.
Заравяш пръсти във косите на тила,
от нежност губим се и се отричаме.
На глътки завладяваш всяка част от мен,
а мислите трептят, вибрират във екстаз.
Любовта запява своя див рефрен,
поставила телата ни под свойта власт.
Отдадох се до край на мъжката ти мощ.
Бях нежност дива, и любов, и тръпка.
Завих се с мислите ти тази нощ…
и бях на топло в твоята прегръдка.