11.03.2010 г., 12:26 ч.

Завиждам ти 

  Поезия » Любовна
1043 0 2

Колекционираш чувства, това е истински човешко,
ала не е ли грешно с тях вечно да се натоварваш?
Едни са светли, истински и палят,
на поетесата душата как нежно галят!


Не се ли умори да виждаш хора,
понякога щастливи и вечно тъжни,
в черупки от спомени се свили,
не ще излязат, те просто нямат сили.


Завиждам ти, че можеш и искаш да съчувстваш,
да попиваш мисли на непознати люде,
ала ти кога ще се научиш да живееш
и себе си да не пренебрегваш,
собствената си душевност светла?!

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Малко са тези хора...
    Тежък товар носят. Нарамили чужди проблеми,за своите няма време да помислят. Можеш да ги познаеш дори по усмивката!
  • Красиво!!!Наистина!!!Много ми хареса...всяка прочела го би усетила посланието,което е тежко,но в същото време и самата реалност!
Предложения
: ??:??