От зимен сън пробудих се внезапно,
огледах се... смразяваща картина,
живота бях проспала безвъзвратно,
събудих се и сляпа, и ранима.
Събудих се... огледах се, открих се,
пробудена... със каменна душа,
заплаках, поразрових и разкрих се,
да... аз се бях превърнала в скала.
Видя ме... настани се във сърцето,
усети ме, че мога да обичам,
дари ме с късче обич от небето,
а аз завинаги на теб се вричам.
© Неземна Всички права запазени