Завинаги твоя
Не се мъчи! Не с бори със себе си,
не можеш да убиеш Ти... Любов такава!
В сърцето си ме запази, в душата си ме заключи...
И отнеси ме с тебе във безкрая...
на неизвестното си Бъдеще!
Не се мъчи! Не се бори,
а остави ме в тебе да Живея...
тъй както Ти - във мене ще Живееш Вечно!
Не се бори, а запази ме...
за себе си ме запази, Любими...
Единствена, Неповторима...
със себе си вземи ме!
Не ме прогонвай - Запази ме,
защото моята Любов ще ти е нужна, знай!
Когато трудно ти е и си сам...
когато чувстваш се неоценен и неразбран,
пусни ме да изляза, мило...
и с Любовта си сили да ти дам!
Защото знай, Любими - дори далеч от мен да си,
Аз Винаги ще бъда с Теб... във Теб!
Затуй не се измъчвай... и не се бори...
Обичам те и затова аз няма да ти преча
да следваш своите мечти и своя път!
Боли ме, но и с тази болка Те Обичам...
аз знам... и ти се чувстваш като мен!
Обичаш ме, но със това се бориш,
защото знаем...
с мен... не можеш да останеш!
Не се измъчвай, Обич моя... и не се бори...
В Сърцето си ме Запази,
в Душата си ме Заключи...
Единствена и Неповторима...
За Теб... Завинаги Твоя!!!
© Рени Стоянова Всички права запазени