Ти очакваш да съм пак железен,
когато за пореден път от мен си тръгнеш..
и ето - няма да пропадна в бездна,
така душата ми не ще е мъртва.
Затуй не смееш и в съня да пречиш
на мойто парещо сърце да бъде с друга..
защото любовта ми просто ще е вечна
и аз завинаги ще бъда влюбен!