Ти беше моята пролет,
ти беше моето лято,
ти бе и моята есен.
Как исках да бъдеш и
моята зима,
но уви, ти тъй
безвъзвратно замина.
Чакай ме, заклевам те,
чакай ме,аз ще дойда,
в онзи другия свят.
Защото искам да бъда
твоята пролет,
твоето лято,
дори твоята есен,
но най-много искам
да бъда твоята зима.
Душата ми вечно
ще търси душата ти,
за да се слеем
и да бъдем двама ЗАВИНАГИ!
© Нели Бъзева Всички права запазени