Мога да прониквам в очите...
Мога да виждам в сърцето...
Мога и да говоря с душите...
И да махам маски от лицето...
Мога също много да обичам...
Мога обаче и да съм лоша...
С нежни имена да наричам...
Но и само с думи да троша...
Мога да съм слаба ужасно...
Мога на колене и да падам...
Но мога и да бъда ужасна –
за миг да не те съжалявам!
Зависи от теб каква ще съм –
дали любезна, или чудовище...
Дали кошмар, или само сън...
Дали градина, или гробище!
© Ивелина каменова Всички права запазени