През вените ми мина бързо,
като доста силен алкохол.
Старите ми рани ти превърза,
премахна и любовния ми главобол.
Отпуснах се на стола, който се люлее,
очи затворих... и поех си дъх.
Изведнъж усетих странен полъх,
аромат на ягоди с ванилов вкус.
Промилът нараства във кръвта ми,
сърцето спира да тупти...
Изпадам във редица от екстази,
душата ми към теб се пристрасти...
© Ангелина Петкова Всички права запазени