ЗАВИСИМОСТ
Когато ме поискаш -
идвам.
Когато бутнеш ме -
аз падам.
Когато ти се смееш -
смея се и аз.
Когато ме обидиш -
аз прощавам.
Когато ти говориш -
аз мълча.
Когато ми обърнеш гръб -
тръгвам си и аз.
Тъй проста и логична съм,
когато съм със тебе.
© Мирослава Всички права запазени