Улових
копнежа в гласа ти,
погали ме
нежно дланта ти...
Познат и топъл,
дойде в моят ден,
върна спомена,
отново проникна в мен...
Докосна ме
и пак закопнях...
целуна ме,
от страст запламтях...
Няма край
тази наша мечта,
всичко е
любов... и красота!
© Ани Атанасова Всички права запазени