Завъртя се Вселената,
Животът препусна
през мен в див галоп...
Дали още съм тук?
А била ли съм някога?...
На парченца разкъсана,
аз летя из всемира
и отговор търся...
Пищи тишината,
очите ми бликат
в горещи вълни.
Заливат ме цяла
и аз се оглеждам –
Надеждата в мене
надига криле,
размахва...
и литва напред!
© Вили Димитрова Всички права запазени