Любовна поезия пише вибратор,
атомна бомба защитава живота.
Пее романтика ръждясал стар трактор,
еротична одежда е за коня, хомота.
Резачка е влюбена в стройна бреза,
от бодлива тел са на ангел перата.
Пустинята е към Рая врата,
гердан е веригата... за свободата...
Невъзможното се решава без затруднение,
ресторант се крие във всеки клозет.
Вярно е тука всяко твърдение,
та дори и това... че от мен става поет...
Георги Каменов
28.11.2017
© Георги Каменов Всички права запазени