А аз те чаках, мое Лято,
сред толкова дългите зими.
Сезоните трудно се сменят в душата,
ела. мое Лято, ела, съживи ме,
прати пролетта да разпъпи цветята
и в розово-бяло да ме облече,
килим от трева да разстле по земята,
да тичам към тебе по боси нозе.
Ела. мое Лято, след толкова зими
жадувам да чувствам дъха ти горещ,
ела. мое Лято, ела целуни ме,
не искам да бъда момиче от скреж.
© любимка Всички права запазени