Здравен статус
Как точно тези неща да не се посочват,
сякаш някой крие точно това от нас.
Извинете! Има ли връзка между щитовидната жлеза и шийката на матката?
/въпрос на непознато зряло дете/
А между шийката на матката и сърцето?
А как можем да мислим, че нещо лошо би могло да се случи на златната рибка, докато не я изяде котката?
Всъщност човек се чувства добре, когато е здрав и пред него има безброй възможности.
Мария Славова
© Мария Всички права запазени