Здраве опазване -
за хората здрави.
Тъй естествено
подбора се прави.
Кой оцелее...
Който не може -
във параграфа
,, гроб” да се сложи.
За кой ли път тази
изкуствена криза
много наяве,
май че излиза.
© Харита Колева Всички права запазени