Всичко спи в студената нощ,
съвестите се не събуждат,
а корупция шири се йощ
и никой от своите не осъждат.
И статуквото си продължава,
керванът си върви, кучето си лае,
всеки гледа сал да оцелява,
а за общото нехае.
© Георги Всички права запазени